AKEV Lİ MİNİKLER PARMAK ISIRTTI

Özel AKEV Anaokulunun her yıl organize ettiği geleneksel “Anaokulu Günü”  gösteri programı keyifli anlara sahne oldu. 4.5. ve 6 yaş öğrencilerinin bir süredir üzerinde çalıştıkları program izleyenlerden tam not almayı başardı.
Yabancı dil bilgilerini ortaya koyan oyunların yanı sıra modern dans gösterileri ve halk oyunlarını da başarıyla sahneleyen minikler için alkışlar hiç eksik olmadı.
Sahnedeki rahat tavırları ve özgüvenleriyle dikkat çeken minikler, kendilerini izleyen anne-babalara gelecek için önemli mesajlar iletmiş oldu.
Program sonunda söz alan AKEV Koleji Genel Müdürü Selahattin ÇİÇEK “ Yıllardır aynı şeyi söylüyorum. Eğitim ciddi bir iştir. Yarınlarımızı emanet edeceğimiz çocuklarımıza iyi bir eğitim vermek gerçek eğitimcilerin işidir. AKEV inançla, kararlılıkla yıllardır bu yolda yürüyor, yürümeye devam edecek. Emek veren, destek olan herkese sonsuz teşekkür ediyoruz. “ sözleriyle duygularını dile getirdi.