fotogallery fotogallery fotogallery fotogallery fotogallery fotogallery fotogallery fotogallery fotogallery fotogallery fotogallery

AKEV TİYATRO KULÜBÜ NAAŞ-I MUHTEREMLER İLE BÜYÜLEDİ

Her yıl harika oyunlar sahneleyen Özel AKEV Ortaokulu Türkçe Tiyatro Kulübü öğrencileri, bu yıl da  "Naaş-ı Muhteremler” adlı oyunla izleyici karşısına çıktı.
Ortaokul Türkçe tiyatro topluluğunun aylardır üzerinde titizlikle çalıştığı oyun çok renkli anlara sahne oldu. Oyun öncesinde öğrencilerin oyun tanıtımı için ve kamera arkası çekimleri için hazırlanan sinevizyon izleyicilerden tam not aldı. Türkçe Öğretmeni İlksen Uysal BOZYEL rehberliğinde yürütülen çalışmada öğrenciler, sahnede adeta devleşti. AKEV Konferans Salonu’nda oynanan oyun, özenle hazırlanmış dekoru ile adeta gerçeğini aratmadı. Yaşlı bir çiftin kapısının önünde ve evinde çeşitli nedenlerle ölen kişilerin olması ve ailenin  uğradığı şaşkınlık, onlardan kurtulma mücadelesi canlandırıldı. Tiyatroda öğrenciler oyunculuklarıyla göz doldurup büyük alkış aldılar. Ayrıca kalabalık bir kadroya sahip olan ekip kendine özgüvenli tavırlarıyla ve sahne duruşlarıyla da oldukça beğeni kazandı. Kahkahaların yükseldiği oyunda aileler çocuklarıyla gurur duydu. Oyunun finalinde oyuncular seyirciyi selamlarken AKEV Eğitim kurumları Genel Müdürü Selahattin ÇİÇEK, böylesi emek harcanmış bir oyunu izlemenin onurunu yaşadığını belirterek rehberlik eden öğretmenlere, teknik ekibe ve oyunda yer alan öğrencilere teşekkür etti. AKEV öğrencilerinin sanatla iç içe büyüdüğünün altını çizen ÇİÇEK, öğrencileri tek tek kutlamayı da ihmal etmedi. Ögrenciler bol bol fotoğraf çektirip günü noktaladı.