fotogallery fotogallery fotogallery fotogallery fotogallery fotogallery fotogallery fotogallery fotogallery fotogallery fotogallery fotogallery fotogallery

AKEV’LİLER OKUL YOLUNDA

Uyum eğitimi kapsamında okula ilk adımlarını atan miniklerin sevinci ve heyecanı yüzlerinden okunuyordu. Minik AKEV’lilerin okula uyum sağlaması için seferber olan öğretmenler eşliğinde ilk derslerine başlayan öğrenciler dakikalar ilerledikçe okula, arkadaşlarına ve öğretmenlerine ısındı. Sabah saat 09.00’da başlayan program, öğrencilerin okulun fiziki mekânlarını tanımasının yanı sıra öğretmenleriyle tanışmasına da olanak sağladı. Öğretmenlerinin kendileri için önceden hazırlamış oldukları oyunlarla eğlenen AKEV’lilerin neşeli halleri uyum programının başarısını ortaya koymuş oldu.
Okul Müdürü Güler YILMAZ “Öğrencilerimizin okula uyum sağlaması ve motive olmaları için tüm okul olarak seferber olduk. Amacımız okula yeni başlayan tüm öğrencilerimizin bir an önce tam anlamıyla hazır hale gelmeleri. Uyum Haftası çerçevesinde hafta boyunca çalışmaları devam edecek.” dedi.