Neden AKEV Anaokulu

NEDEN AKEV (Antalya Kültür ve Eğitim Vakfı)  Anaokulu ;

Okul öncesi eğitiminde çok önemli olan anaokulları, çocuklarınızın sağlık ortamlarda iyi bir eğitim alması amacıyla gönderdiğiniz yerlerdir.Sizlerin kreş ve anaokulu seçerken doğru anaokulları seçmeniz için okulumuz, görsel ve detaylarla bilgi almanıza doğru bir tercih için ilk adımı atmanıza yardımcı olmak isteriz.
   Kreş ve anaokulumuzun oluşumunda öncelikle çocuklarınızın daha sağlıklı hijyen bir ortamda ( Antalya’da ilk defa ozan makinesi ile sınıflarını temizleyen okuldur.) oyun alanları, yemekhane, uyku odaları, çocukların rahat kullanabilmeleri için kalite odaklı ve standartlara uygun olarak hazırlanmıştır.
Eğitim sistemimizde;
-          Aktif öğrenme yöntemi
-          Çoklu ve geniş zeka alanlarına yönelik çalışmalar
-          Montessori modeli eğitim
-          HighScope ( Yaşayarak, görerek ve deneyler yaparak öğrenme) teknikleri ile daha etkin bir eğitim sunmaktayız.
    Amacımız; çocuk olmanın zevkine varan, yaşıtlarıyla ve toplumla güzel iletişim kurabilen insana saygılı, doğaya duyarlı, olaylar karşısında empati kurabilen çağdaş Atatürkçü düşünce ilkeleri ışığında akademik eğitimini koyabileceği sağlam temeller atabilen bilinçli, duyarlı, donanımlı bireyler yetiştirmektir.
    Bu nedenle okulumuz çocuklarınızın aydın geleceği için açılan ilk pencere olacaktır.