fotogallery fotogallery fotogallery fotogallery fotogallery fotogallery fotogallery fotogallery fotogallery fotogallery fotogallery fotogallery

BURSLULUK HEYECANI

AKEV Kolejinin her yıl düzenlemiş olduğu geleneksel 4. Sınıflar Bursluluk sınavına bu yıl da ilgi büyük oldu. Tek oturumda gerçekleşen sınava 1500’den fazla öğrenci kayıt yaptırdı.

Antalya’nın farklı okullarından sınav için gelen öğrenci ve velilerin heyecanlı görüntüleri dikkatlerden kaçmadı. İlk ciddi sınav deneyimini yaşayan öğrencilere Türkçe, matematik, fen bilgisi ve sosyal bilgiler sorularından oluşan 80 soruluk bir test uygulandı.
Sınav sonuçlarına göre öğrencilere ücretsiz okuma hakkının da olduğu çeşitli burslar verilecek. Öte yandan sınav sonuçlarının kısa süre içinde açıklanması bekleniyor.