İKİ DİLDE MUHTEŞEM GECE

AKEV Kolejinin yıl sonu etkinlikleri tüm hızıyla sürüyor. AKEV Koleji Yabancı Diller Zümresinin uzunca bir süredir çalışmalarını sürdürdüğü “Yabancı Diller Gecesi” başarıyla sahnelendi. Öğrenciler etkili performanslarıyla göz doldurdu. İngilizce şarkıları gerek solo gerekse koro olarak başarıyla söyleyen AKEV'liler için alkışlar eksik olmadı. Yabancı dile ne kadar hakim olduklarını kanıtlayan oyunları başarıyla sahneleyen öğrenciler sahnede başarılı duruşları ve özgüvenleriyle kendilerini izleyen anne-babalarından tam not almayı başardılar.
3. Sınıf öğrencilerinden 8. Sınıfa kadar yüzü aşkın öğrencinin ter döktüğü sahnede İngilizcenin yanı sıra Almanca oyunlar da sahnelendi. Gecenin sonunda ise “Mamma Mia!” adlı müzikalin sahnelendiği organizasyon tüm konuklar tarafından ilgiyle takip edilirken öğrenciler ayakta alkışlandı. Gecenin sonunda söz alan AKEV Koleji Genel Müdürü Selahattin ÇİÇEK “AKEV Koleji olarak benliklerinden, kişiliklerinden kopmamış “Dünya İnsanı” yetiştirme hedefinde olduğumuzu her fırsatta söylüyoruz. Bu anlamlı gecede öğrencilerimiz yabancı dil bilgilerini göstererek başarılarını ortaya koydular. Kendilerine ve onları hazırlayan öğretmenlerimize teşekkür ediyor, başarılı çalışmaların sürekliliğini diliyorum.” diyerek duygularını dile getirdi.