AKEV’DE KEPLER HAVAYA

AKEV Kolejinde 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılında ortaokul ve lise öğrencileri için muhteşem bir kep giyme töreni düzenlendi. Okul bahçesinde gerçekleşen törende ortaokuldan 60, liseden 62 öğrenci kep giyme törenine katıldı. Büyük coşku ve sevincin yaşandığı törenin ilerleyen saatlerinde duygusal anlar yaşandı. Arkadaşlarından ve öğretmenlerinden ayrılmanın verdiği hüzünle gözyaşlarına hakim olamayan öğrencileri öğretmenleri teselli etti. Yakın bir zamanda hayatlarına yön verecek lise ve üniversite tercihlerinde bulunacak öğrenciler okulda birlikte geçirdikleri son günlerin tadına doyasıya vardılar. Günün anısına kendileri için hazırlanan sinevizyon sürprizi karşısında duygulanan öğrenciler, kepli fotoğraflarıyla bu özel anı ölümsüzleştirdiler.