fotogallery fotogallery fotogallery

Beden Eğitimi

Okulumuzda öğrencilerimizin bedensel yönden sağlıklı, takım ruhu ve kendine güveni gelişmiş, sporu hayatın bir parçası olarak gören ve önemseyen bireyler olarak yetişmesi hedeflenir.Her öğretim yılı başında ilgili branş öğretmenleri tarafından branşlara uygun öğrenci seçimi yapılmaktadır.   Öğretmenlerimiz, öğretim yılı sonuna kadar ders programlarında belirtilen gün ve saatlerde çalışmalarını yürütürler.
Okulumuz, öğrencilerimizin birden çok spor dalıyla ilgilenmesine olanak sağlayan açık ve kapalı spor alanlarına sahiptir.
Yerleşkemizin büyük bir bölümü yeşil alan ve spor alanları olarak düzenlenmiştir. Açık ve kapalı spor alanlarında sunulan olanaklarla öğrencilerimizin bedensel gelişimini hızlandırmak ve öz disiplin duygusunu geliştirmek amaçlanır.
Açık spor alanları içinde 1 tenis kortu, 2 voleybol sahası, 4 adet basketbol potasının yer aldığı basketbol sahaları,1 yapay çim futbol sahası bulunmaktadır.
Bu açık alanların dışında İlköğretim birinci kademe binamızda 1 jimnastik salonu 1 etkinlik salonu yer almaktadır.
Okulumuzda basketbol , hentbol , voleybol ve futbol takımları oluşturularak il içinde ve il dışındaki sportif faaliyetlere katılarak büyük başarılar elde etmişlerdir.