Akev Lisesi

ÖZEL AKEV LİSESİ

Yüce önderimiz Mustafa Kemal diyor ki;
‘’ Dünya vatandaşları, kıskançlık, açgözlülük ve kinden uzaklaşacak biçimde eğitilmelidir’’ .
Özel AKEV Lisesi olarak olmazsa olmazımız öğrencilerimizi ahlaklı, sorumluluk sahibi, ülkesine ve değerlerine sahip çıkan, başarılı bireyler haline getirmek temel ilkemizdir.
Özel AKEV Lisesi bilimin ve çağdaş eğitimin ışığında, günün teknolojisini iyi kullanan ve geleceğin teknolojisini yaratmaya aday öğrenci ve mezunlarıyla ilimiz ve ülkemiz ölçeğinde büyük başarılara ulaşmış bir okuldur.
Endüstri 4.0 çağını yaşıyoruz, çağlar boyunca insanlığın sahip olduğu tüm bilgi birikimini küçücük bir bilgisayara sığdırıyoruz, yakın gelecekte insanlar uzay seyahati yapacaklar, her şey çok hızlı ilerliyor. Biz de bu hıza ulaşmalıyız.
Sporcunun çevik fiziğine, sanatçının ince ruhuna, bilimin çağdaş düşünce yapısına sahip başarılı bireyler yetiştirmek hedefiyle girdiğimiz bu yolda ‘’geçmişten gelen bir iz, artık yeniyiz ‘’ diyoruz ve sizleri de Özel AKEV Lisesine bekliyoruz.

ÖZEL AKEV LİSESİ Öğretmenlerimiz

NAZIM UÇARCI

BEDEN EĞİTİMİ ÖĞR.

Özlem EKİCİ

Geleceğin emanetçileri olan gençlerimizi yarınlara taşırken en önemli ilkemiz olan “Atatürk İlke ve İnkılâpları” doğrultusunda; kendine güvenen, sorumluluk sahibi, üretken bireyler yetiştirmektir.

İnsan haklarına, gelenek ve göreneklerine saygılı, barışçıl, hoşgörü ve paylaşmayı bilen gençler yetiştirmek adına kurumumuz yarım asırdır çizgisini bozmadan emin adımlarla ilerleyerek çocuklarımızı geleceğe en iyi şekilde taşımaya devam etmektedir.

Teknolojinin ve bilimin hızla geliştiği bu dönemde çağını yakından takip edebilen gençler yetiştirmek için, bilimsel düşünceyi destekleyen, farklı bakış açılarına sahip, kendini geliştiren yenilikçi bir kurum olarak gençlerimize gerekli olanak ve imkânları sağlamaya çalışıyoruz

Lise Müdürü,
Özlem EKİCİ