NOSTALJİ RÜZGARI

AKEV Kolejinde nostaljik şarkılar gecesi büyük bir katılımla gerçekleşti. Okul Müdürü Güler Yılmaz’ın açılış konuşmasının ardından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için Kosova’dan gelen çocukların yöresel dansları ve gösterileriyle başladı program. Birbirinden güzel ve renkli gösterileriyle salonu dolduran velilere muhteşem bir gösteri yaşatan Kosovalı öğrenciler uzun süre alkışlandı. Ardından AKEV Koleji öğrencilerinin oluşturduğu okul korosu sahne aldı. 1980’li 1990’lı yıllarda büyük beğeni toplayan şarkılar seslendirildi. AKEV Koleji halk oyunları ekibi de gecede sahne aldı. Antalya ve Burdur yörelerinin oyunlarını başarıyla oynayan Halk Oyunları Ekibi büyük beğeni topladı.
Okul Müdürü Güler Yılmaz “AKEV Koleji olarak yıl içerisinde yaptığımız akademik çalışmaların yanı sıra sosyal etkinliklere de önemli ölçüde yer veriyoruz. Öğrencilerimizin yoğun ve yorucu ders, kurs ve sınav maratonunda bir rahatlama ve egzersiz anlamına gelen bu tür etkinliklere devam edeceğiz.”  dedi.