fotogallery

Hedefimiz

HEDEFİMİZ
Öğrencilerimizin fiziksel, bilişsel, sosyal ve dil yönü gelişmiş, sorgulayan, araştıran, kendine güvenen, bilinçli bireyler olarak yetiştirilmesidir. Anaokullarımızla,  İlköğretim Okulumuz arasındaki programların bağlantılı olabilmesi için uygulanan Milli Eğitim Programı, Öğrencilerimiz sorgulamaya dayalı sınıf atmosferinde araştıran, merak eden, iletişimci ve duyarlı bireyler olarak yetişirken, İlköğretim okulumuzda olduğu gibi çok sayıda sosyal etkinliğe katılarak sanatsal ve bedensel yönlerini de geliştirirler. Bu aktiviteleri yaparken okulumuzda bulunan tüm olanaklardan yaralanırlar. İşlenen konularla bağlantılı olarak katıldıkları tiyatro ve gezilerde gözlem yaparak bilgilerini pekiştirme olanağı bulurlar.