fotogallery fotogallery

Müzik

İnsan ve toplum arasında kültürel bütünlüğü sağlamada müziğin eğitim aracı olarak kullanılması tüm dünyada yaygınlık kazanmıştır. Müzik insan yaşamını zenginleştiren ve yenilikler katan bir alandır.
* Okulumuzda müzik dersi okul öncesi, ilkokul , ortaokul  olarak belirlenmiştir.
* Okul Öncesi müzik dersinde öğrencilerin zevkle müzik yapması, müziksel becerilerin geliştirilmesi, şarkı söyleme ve enstrüman çalma, müziğe uygun evinimlerle eşlik etme, yaratıcılığı geliştirme hedeflenerek temel müzik eğitimine hazırlanmaktadır.
* Okulumuzda nota ve kulaktan şarkı öğretmek, ritim çalgılarını kullanabilmek, 3. sınıftan itibaren melodike eşliğinde temel müzik eğitimi bilgilerini, müziksel drama ve yaratıcılığı, müzikte seçiciliğin kazandırılabilmesi, müziksel beğenilerinin geliştirilmesi, seviyelerine uygun şarkı dağarcığına sahip olmaları amaçlanmaktadır.
* Hafta içi kurslarımızda piyano, keman, flüt, gitar eğitimi verilmektedir.
* Okul korosu ve okul orkestrası Antalya’da  yapılan tüm etkinliklerde okulumuzu başarıyla temsil etmektedir.