28. Geleneksel Pilav Şölenimiz yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Her yıl Antalya kamuoyunun büyük ilgiyle karşıladığı ve yoğun katılımın gerçekleştiği Geleneksel Pilav Şölenin bu yılki onur konuğu TRT İzmir Radyosu Sanatçısı Ali ÇAKAR oldu.
Halk konserinin öncesinde öğrencilerimizin hazırlamış olduğu halk oyunları ve çeşitli dans gösterileri büyük beğeni toplarken gecenin konukları arasında Antalya milletvekillerinden Mehmet Günal ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün yanı sıra Antalya’nın iş ve sosyal yaşamından çok sayıda davetli de yerini aldı. Genel Müdürümüz Selahattin ÇİÇEK “AKEV Koleji olarak bir Antalya markasıyız. Eğitimde 51. Yılımızı geride bırakırken Türkiye Özel Okullar Birliği tarafından hizmetlerimiz tescil edilmiş oldu. 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılının açılış konuşmasında sene sonundaki Pilav Şöleninde güzel haberlerle çifte sevinç yaşayacağız demiştik. Antalya AKEV Üniversitesini de hizmete açarak ülkemize, gençliğimize armağan ediyoruz. Emek veren herkese teşekkür ediyoruz.” sözleriyle duygularını dile getirdi.

Kurumlarımız: