fotogallery fotogallery fotogallery fotogallery fotogallery fotogallery

AKEV Koleji, 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılına bir gelenek haline getirdiği tanışma gecesi Antalya Cumhuriyet Meydanındaki AKEV Çay Bahçesinde merhaba dedi. Toplantı saat 18.00’de Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün Anıtının bulunduğu alanda gerçekleştirilen saygı duruşu ile başladı. Ardından AKEV Eğitim Kurumları Genel Müdürü Selahattin ÇİÇEK, AKEV ailesine yeni katılan öğretmenlere AKEV’i daha yakından tanımaları için ve AKEV’in gelecekteki hedefleri hakkında bilgiler verdi. AKEV’in yıllar önce başlayan serüvenini bilmeden, AKEV’i anlamadan ve yeteri kadar tanımadan başarılı olunamayacağını belirten ÇİÇEK, AKEV’in özgeçmişini öğretmenlerle paylaştı. Toplantıya AKEV Eğitim Kadroları yanı sıra AKEV Yönetim Kurulu Üyeleri, Antalya AKEV Üniversitesi Mütevelli Heyeti Üyeleri ile Okul-Aile Birlikleri de katıldı. AKEV kurum geleneklerinden olan tanışma ve kaynaşma toplantısında AKEV Yönetim Kurulu Üyeleri ve Antalya AKEV Üniversitesi Mütevelli Heyeti Üyeleri ile Okul-Aile Birlikleri Selahattin ÇİÇEK tarafından isim isim tanıtıldı.
               AKEV Koleji Genel Müdürü Selahattin ÇİÇEK 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılında da başarılarıyla adından söz ettiren bir okul olacaklarını belirterek “Kurumları kurum yapan gelenekleri, değerleri ve kültürleridir. AKEV bir eğitim kurumu olmanın yanında, bir kültür ve sanat yuvasıdır. AKEV toplumsal değerleri geçmişten günümüze ve kuşaktan kuşağa aktaran bir ulu çınardır. Kentimizin ve ülkemizin eğitiminde yarım asırdır söz sahibi olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. AKEV bir Antalya markası olarak ülkemize ve eğitime hizmet ediyor. Bugün ulaştığımız noktayı asla yeterli görmüyoruz. Aramıza yeni katılan öğretmenler de bu bilinçle çalışacak ve başarı çıtasını daima yukarılara taşıyacak.” diyerek duygularını dile getirdi.

Kurumlarımız: