fotogallery fotogallery fotogallery fotogallery fotogallery fotogallery fotogallery fotogallery fotogallery fotogallery fotogallery fotogallery

AKEV’DE ZİLLER ÇALDI
AKEV Koleji öğrencileri, 2015-2016 Eğitim Öğretim yılına inançla, kararlılıkla ve yepyeni heyecanlarla başladılar.
Okul bahçesini neşeyle dolduran öğrenciler arkadaşları ve öğretmenleri ile bol bol sohbet edip hasret giderdiler. Okul bahçesi idarecileri, öğretmenleri, öğrencileri ve velileri ile adeta bir panayır yeri gibiydi. Dolu dolu yaşanan coşkulu bir  programla güne başlandı. Yeni eğitim sisteminin gerektirdiği uygulamalara hazırlıklı olan öğrenciler uzun yaz tatilinin ardından öğretmenleri ve arkadaşlarıyla hasret giderdi. Program Özel AKEV Eğitim Kurumları Genel Müdürü Selahattin Çiçek’in öğrencilere ve velilere hoş geldin konuşması yapıp güzel bir yıl için iyi dileklerde bulunmasıyla devam etti. ÇİÇEK, AKEV ailesine yeni katılan çok sayıda öğrenci için diğer öğrencilerden özveri isteyerek AKEV kültürünün en iyi şekilde özümsenmesi konusunda da herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğinin altını çizdi.
 İlk ders zili sevincinin yaşandığı AKEV’de her sınıf öğretmeni sistemli ve disiplinli olmanın en önemli kural olduğunu öğrencilerine hatırlatarak derse başladı. Okuldaki sessizliğin yerini şen kahkahalar alırken beklenen başlangıçta tüm güzelliği ile AKEV’de yaşandı.

Kurumlarımız: