slider1-old paper

Eğitimde Yıl...

Vakıflar geçmişe saygı, geleceğe teminattır.

slider-akev-vakif

Antalya Eğitim ve Kültür Vakfı

Vakıfçılık ruhu ile el ele.

Purchase Theme

slider-akev-egitim akev-vakif-logo

Antalya Eğitim ve Kültür Vakfı

EĞİTİME
BİLİME
KÜLTÜRE
SANATA

Değer Verenlerin Vakfı.

Antalya Kültür ve Eğitim Vakfı

Vakıflar yüksek duygulu, yardımsever kişilerin insanlığa hizmet için karşılık beklemeden oluşturdukları kurumlardır.

Vakfımız

AKEV KOLEJİ kuruluşu 1964 yılına kadar giden, Antalya ve ülkemizin en eski Özel Öğretim kurumlarından birinin gelenek ve birikimine sahiptir. 1964 yılında Antalya da faaliyete başlayan Özel Antalya ilkokulu, uzun yıllar İlkokul olarak Antalya'ya çok sayıda mezun vermiş ve eğitim alanında birçok ilki getirmiştir.
Detaylar
Köy enstitüleri kültürü ile okulculuk ve vakıfçılık alanında yeni bir örnek oluşturmak, toplumdan aldığı birikimi topluma hizmet olarak sunmak, kalıcı eserler bırakmak için 1964 yılında ülkemizin en kapsamlı vakfı kurulmuştur.
Detaylar
Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, insan hak ve özgürlüklerine saygılı, Milli Eğitim Temel Kanunu, Okulöncesi eğitimi, ilköğretim-ortaöğretim program ve yönetmeliklerine bağlı kalınarak, vakıf amaçları doğrultusunda eğitim-öğretim hizmeti vermek.
Detaylar
Antalya Kültür Ve Eğitim Vakfı üstün başarılı öğrencileri ödüllendirerek ve maddi durumu yetersiz, yetenekli öğrencilerine ücretsiz okuma hakkı vererek olanaklar ölçüsünde fırsat eşitliği sağlamayı amaçlamaktadır.

Haberler ve Etkinlikler

Bağışlarınız İçin Hesap Numaralarımız

AKEV Vakfına katkıda bulunmak isteyenler için banka hesap numaralarımız
Antalya AKEV Üniversitesine katkıda bulunmak isteyenler için banka hesap numaralarımız
AKEV KOLEJİ Anaokulu – İlkokulu – Ortaokulu – Lisesine kayıt yaptırmak isteyenler için banka hesap numaralarımız

Yönetim Kurlulu Başkanımızın Mesajı

Selahattin ÇİÇEK
AKEV Yönetim Kurlulu Başkanı

Eğitimde 51, vakıfçılıkta 27. yıla girerken, neredeyse yarım asırlık bir uğraşıyı özetlemek hayli zor olsa da ana başlıklar halinde kurumumuzu anlatmak isterim.

Yönetim Kurlulu Başkanımızın Mesajı

Kurumlarımız: