fotogallery fotogallery fotogallery fotogallery fotogallery fotogallery fotogallery fotogallery

Antalya AKEV Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Selahattin ÇİÇEK, Antalya AKEV Üniversitesi için geçmişten günümüze yapılan çalışmaları özetleyerek gelinen son aşama hakkında bilgi verdi. ÇİÇEK " Şu an üzerinde bulunduğumuz arazi bir çöplük halindeydi. Bugün ise binlerce öğrencinin eğitim alabileceği modern hizmet binalarımız ve tesislerimiz yükselmekte. AKEV toplumdan aldıklarını, yine toplum yararına sunmayı amaç edinmiş sosyal bir kurumdur. Çalışmalarımızın toplumda karşılık bulması için bu türden buluşmalara devam edeceğiz.  Üyelerimizin, hayırseverlerin, velilerimizin ve Antalya kamuoyunun destek ve katkılarıyla 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılında öğrenci kabulüne başlamak için Mart 2016'da 1 nolu binamızı eğitim-öğretim yapılabilecek duruma getirmeyi amaçlıyoruz. Bu hedefin yakalanabilmesi için gece gündüz çalışıyoruz. Antalya AKEV Üniversitesi halkın gücüyle kurulan bir üniversite olarak  Türkiye'de belki dünyada bir ilk olacak." sözleriyle duygularını dile getirdi.

Kurumlarımız: