ANAOKULUMUZ

İlimizin ilk özel okulu olarak 1964 yılında kurulan Özel AKEV Okulu tecrübesi ile eğitim-öğretim hayatına başlayan Özel AKEV Anaokulu kuruluşundan bugüne 4 yaş, 5 yaş ve 6 yaş çocuklarımıza hizmet vermektedir.

ANAOKULU EĞİTİMİ İNSAN GELİŞİMİNİN BAŞLANGIÇ NOKTASIDIR.

Erken çocukluk eğitimi en temel insan hakkıdır. 0-6 yaş arası çocuğun en hızlı geliştiği dönemdir ve çocukların zihinsel, bedensel ve dil gelişimi 6 yaşına kadar büyük ölçüde tamamlanır. Dilsel, zihinsel, sosyal ve duygusal açıdan gelişmiş çocuklar sorun çözmede daha yetkin olurlar. Bu kazanımlar doğrultusunda kurumumuzda sağlıklı ve mutlu nesiller şekilleniyor. Yarınlarımız güvenle geleceğe yürüyor.

AKEV Kids’te

Deneyimli eğitim kadrosuna sahip olduğumuzu,

Hijyene çok önem verdiğimizi, TSE’den “Okulum Temiz Belgesi’ni güvenle aldığımızı,

Temel ders ve becerileri yaratıcı drama ile bütünleştirdiğimizi,

Sınıf, bahçe vb. alanlarımızın geniş ve havadar olduğunu,

Uzmanından İngilizce konuşma-diyalog dersi verildiğini,

Müzik, sinema, tiyatro, spor vb. alanlara ilişkin becerileri desteklediğimizi,

Zekâ oyunlarına önem verdiğimizi,

Eğitim ve psikolojik danışma hizmeti sunduğumuzu,

Görsel ve geleneksel sanatlara (çömlek, ebru vb.) yer verdiğimizi,

Jimnastik, satranç, robotik kodlama branşlarında geliştirici rol üstlendiğimizi,

EN ÖNEMLİSİ, MUTLU VE HAYAL EDEN BİREYLER YETİŞTİRDİĞİMİZİ SEVGİ VE SAYGIYLA DUYURURUZ.

FİZİKİ DURUMU

Özel AKEV Anaokulu AKEV kampüsü içerisinde olup, iki katlı bir binada eğitim-öğretim faaliyetine devam etmektedir. Okulumuz hizmet verdiği öğrencilerin fiziki özellikleri dikkate alınarak yatay mimari olarak planlanmıştır. Binamız bünyesinde öğrencilerimizin fiziksel özelliklerine göre dizayn edilmiş sınıfların yanı sıra uyku odası, sinema odası, İngilizce odası satranç odası, farklı etkinlik odaları ve atölyeler bulunmaktadır.

Okulumuz kampüs içinde geniş bir bahçeye sahip olup, bahçesinde öğrencilerimize yönelik oyun alanlarımız mevcuttur.

ÖĞRENİM DURUMU

Okulumuz Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde eğitim-öğretim faaliyetini sürdürmekte olup, 12 ay kesintisiz hafta içi tam gün hizmet vermektedir. Okulumuzda Milli Eğitim Bakanlığı müfredatı uygulanmakla birlikte kaliteli bir eğitim-öğretim anlayışı çerçevesinde farklı eğitim metotları da uygulanmaktadır.

Okulumuz her gün saat 08.00’da açılır, müdür yardımcısı, okul rehber öğretmeni ve sınıf öğretmenleri tarafından öğrencilerimiz kapıda güler yüz ve şefkatle velilerinden teslim alınır. 17.10’da biten eğitim-öğretim sonunda son öğrenci velisine teslim edilinceye kadar faaliyetine devam eder.

NİÇİN ÖZEL AKEV ANAOKULUNU TERCİH ETMELİYİM?

• 58 Yıllık eğitim-öğretim tecrübesi.
  • Yatay mimarisi ve fiziki alt yapısı.
  • Deneyimli idareci ve öğretmen kadrosu.
  • Özel AKEV Kampüsünde bulunan açık halı sahasından, kapalı spor salonundan, iki adet konferans salonundan vb. birçok alt yapısından faydalanması.
  • Tüm branş derslerinin ilgili branş öğretmenleri tarafından kendi etkinlik odalarında ve atölyelerinde eğitim-öğretim faaliyetinin yürütülmesi.

Kültür Mahallesi 3829 Sokak No:3 KEPEZ/ANTALYA

info@akevkoleji.k12.tr